donderdag 1 januari 2009

Kreeft eten







We koken veel zelf en natuurlijk maken we óók pasta met roerbakgroenten en een sausje van de supermarkt, maar als we lokale lekkernijen kunnen kopen bij een kleine ondernemer, doen we dat. Zo genieten we van verse kreeft uit Kaikoura met Hollandaise-saus en groene asperges, mangosalade met biologische gerookte kip, en gerookte zalm uit Coromandel met pasta en citroen-roomsaus. Wat grappige contrasten oplevert als we onze maaltijd klaarmaken in de gemeenschappelijke hostel-keuken naast de blikken-ravioli-opentrekkende backpackers.

1 opmerking:

Anoniem zei

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!
Had een tijdje jullie site niet bezocht en ben er vandaag eens heerlijk voor gaan zitten. wat een belevenissen zo in die paar maanden. Jullie zien er goed uit en zo te zien genieten jullie te over. Het eten is geweldig daar zeg! Mmmmmmmnnn die kreeft....... Gisteravond oud jaar hier. Was weer errrruuugg gezellig. Vuurwerk afsteken met de buren en bubbels drinken met de polen. Wat een enorm gezellig stel naast ons, alhoewel we niet kunnen wachten totdat jullie weer thuis zijn. Kunnen we zelf weer kreeft maken!
Een hele dikke kus van ons uit Paperndrecht!!!!!!